Gutta boy's i bandet  

Litt "sladder" om medlemene i bandet



Odd-Egil Igesund
Trommer / Vokal
Født: 1957.
Spelte trommer i sine yngre dager, men solgte sitt trommesett da han reiste i millitære. Noe han angret på i ettertid. Så når kona gav han nytt trommesett i julegave i 1996 var jubelen stor. Han samlet da sammen noen musikalske venner og dannet starten på det som i dag er blitt Hytt & Pine Band.

Atle Leine
Gitar / Vokal
Født: 1952
Spelte gitar i sine yngre dager. Guttedrømmen var å spille i band. Etter ca 20 års pause vart gitaren henta ned fra veggen igjen da en telefon fra Odd-Egil fikk han til å blåse liv i guttedrømmen igjen. Han er bandet's ubestridte spilloppmaker og har alltid ei god historie på lur.

Kjartan Vikene
Vokal
Født: 1965
Startet å spille keyboard tidlig i ungdommen. Har spelt eller sunget i fleire band opp gjennom tida. Vart med i Hytt og Pine Band i 2001. Var ute av bandet i perioden 2004-2009 før han kom tilbake som fast vokalist. Kjartan skriver egne tekster og musikk. Han driver også med musikk og karaokearrangement. Han er fullstendig datatulling og er webmaster for desse sidene.

Harald Skarbø
Bass / Vokal
Født: 1966
Startet å spille tidlig i ungdommen. På 90-talet spelte han i dansebandet Mayday og FLO`s duo/kvartett. Har vore trubadur i mange år og har deltatt musikalsk ved fleire arrangement oppgjennom tida. Begynte i Hytt og Pine Band i september 2019

Copyright ©KVIC All rights reserved